Informatie‎ > ‎

Cursussen

Een overzicht van de aangeboden cursussen. Voor meer info kunt u een email sturen naar info@rickbeerkens.nl of bellen met 06-32055508.

Ontspanningsmassage

€ 250,00 (inclusief certificaat en massage benodigdheden)
1 weekend (bij voldoende belangstelling)

U leert met technieken gecombineerd uit verschillende massage vormen een professionel ontspanningsmassage te geven. Cursus gaat alleen door bij 4 betalende cursisten.

Stoelmassage Practitioner

€ 250,00 (inclusief certificaat)
1 weekend (bij voldoende belangstelling, minimaal 2 en maixmaal 4 cursisten)

Na de cursus kunt u een ontspannende stoelmassage geven. Na voldoende ervaring in de praktijk te hebben opgedaan kunt u de cursus indien gewenst met een examen afsluiten (kosten: € 40,00). Heeft u de cursus met succes gevolgd dan kunt u verder met de cursus Professional.

Stoelmassage Professional

€ 250,00 (inclusief certificaat)
1 weekend (bij voldoende belangstelling, minimaal 2 en maximaal 4 cursisten)

Na de cursus te hebben gevolgd kunt u een klachtgerichte behandeling geven. Na voldoende ervaring in de praktijk te hebben opgedaan kunt u de cursus indien gewenst met een examen afsluiten (kosten 40 euro). Heeft u de cursus met succes gevolgd dan kunt u verder met de cursus Master.

Stoelmassage Master

€ 250,00 (inclusief certificaat)

We gaan specifiek in op bepaalde klachten. Bv. CANS, stress etc. Er word meer aandacht besteed aan een goede intake en hoe u een eigen bedrijf kunt opzetten. Na deze cursus heeft U het allerhoogste niveau bereikt en bent u allround masseur.
U kunt nu examen doen voor Master stoelmasseur (kosten: € 40,00).